Szereted az elegáns estéket, a báli hangulatot? Szeretnéd kipróbálni a frissen szerzett tánctudásodat éles helyzetben is? Lássuk csak, melyek azok a társastáncos bálok, amelyeket egyszerűen nem szabad kihagyni!

Harmónia Bál

http://www.harmoniatancklub.hu/index.php?q=webpage/11

A Harmónia Táncklubot 1987-ben Budapesten alapították meg azzal a céllal, hogy megőrizze a kultúrát, ugyanakkor egy helyre gyűjtse a bulizni és bálozni vágyó fiatalságot és az örök ifjú korosztályt. A táncklub hagyományaihoz híven idén márciusban is megrendezi bálját, immáron 46. alkalommal. Az este során a táncklub táncosai bemutatják tudásokat és egymással is versenyezhetnek, a bálozók pedig az ötvenes – hatvanas évek felejthetetlen slágereire és a latin ritmusaira koptathatják a táncparkettet.  A bál fő jellegzetességei közé tartozik a közönség verseny és az éjféli gyertyafény keringő.

Nyári Évzáró Bál az Európa-hajón

http://www.tanciskola.hu/

Az Oktogon Tánc Centrumot 1996-ban alapították meg Budapesten és a mai napig egyike a legnagyobb hazai tánciskoláknak. Táncos körökben leginkább a szombatonként megrendezésre kerülő Szombat Esti Láz nevű rendezvényéről ismert, de mindenképpen meg kell említeni a nyár eleji évzáró bálját is, melynek az Európa-hajó ad otthont. A bál a színes és változatos műsorok és bemutatók mellett egy éjszakai sétahajózást is magába foglal a kivilágított fővárosban.

Tánckoktél Bál és Tánckoktél Kupa Táncverseny

http://tanckokteltanciskola.hu/

A Tánckoktél Tánciskola 2006 októberében alakult meg Biatorbágyon. A Komárom-Esztergom megye több településén megtartott tánctanfolyamai és intenzív hétvégéi mellett programjai közül kiemelkedik a Biatorbágyon minden ősszel megrendezésre kerülő Tánckoktél Bál. A báli programot a táncverseny és a tánciskola tanítványainak produkciója színesíti, amit az est fénypontjául szolgáló bál és tombolahúzás követ.

Te is ismersz társastáncos bálokat? Írd meg nekünk!

Reklámok