Általában minden karácsonykor van olyan családtag vagy barát a környezetünkben, akit szeretnénk ugyan megajándékozni, de nincs ötletünk, hogy mivel is. Persze vehetjük neki a szokásos édességet vagy parfümöt, esetleg sálat, sapkát, mert az mindig jól jön, de adhatnánk esetleg valami mást idén. Valami olyat, amit ha a megfelelő embernek adjuk, akkor egy életen át hálás lesz és sose fogja tudni eléggé megköszönni.

Mi, akik táncolunk, tudjuk, hogy mennyire megváltoztatta az életünket az a nap, amikor először beléptünk a tánciskola kapuján. Hogy onnantól kezdve valami olyan értékes világot ismertünk meg, ami mások számára láthatatlan. Egy olyan közeget, ahol elfogadnak akkor is, ha kicsit “furcsa” vagy. Ha nem barátkozol könnyen, itt akkor is akad, aki bizalmába fogad és megpróbál bevonni a társaságba. Míg végül azt veszed észre, hogy Te magad is sokat változtál, nyitottabb és elfogadóbb lettél másokkal.

Na ezt ajándékozza valaki karácsonyra, amikor ismerősének, családtagjának vagy barátjának “belépőt” vált egy tánciskolába.

 

Reklámok